Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

VCAW is bewust kleinschalig gehouden omdat bij verloskundig centrum Amsterdam-west de cliënt in het middelpunt van de belangstelling staat. Wij kunnen op deze manier alle tijd en aandacht steken in jullie zorg.
Wij passen ons graag aan, aan jullie wensen!

De zwangerschap zien wij als een natuurlijke en gezond proces.
Daardoor kan er meer binding tussen verloskundige en cliënte ontstaan. Het centraal stellen van wederzijds vertrouwen komt de baring ten goede. Ook streven wij ernaar zwangere vrouwen het vertrouwen in hun eigen lichaam te geven om onnodig medisch handelen voorkomen. Daarbij staat veiligheid voor moeder en kind voorop en baseren we ons handelen op wetenschappelijk onderzoek en wordt de verloskundige zorg onderbouwd door wetenschappelijk onderzoek.

Gedurende de zwangerschap, bevalling en kraambed zullen wij je begeleiden.
Tijdens de zwangerschap kom je regelmatig op controle op de praktijk en worden de standaard controles uitgevoerd. In het begin van de zwangerschap kom je om de vier weken. Naar mate de zwangerschap vordert zul je vaker op controle komen. Vanaf 36 weken kom je iedere week.
Gemiddeld zien wij je in de zwangerschap 12 keer op controle.

Tijdens de bevalling begeleid ik je thuis of in het ziekenhuis. De keus ligt in een gezonde zwangerschap geheel bij jullie. Wanneer je kind geboren is kom ik tijdens de kraamweek nog meerdere keren bij je langs om te kijken of het met jou en je pasgeboren kind goed gaat en je te begeleiden en adviseren bij o.a. borstvoeding e.d.

Zes weken na de bevalling ben je welkom op de praktijk voor een nacontrole, we kunnen dan de zorg evalueren en als er eventuele vragen zijn kunnen die nog beantwoord worden.

Wie zijn wij?

Verloskundig centrum Amsterdam-west bestaat uit een vaste verloskundige, Nafisa Mehdi. Leyla Sharif is de vaste waarneemster bij VCAW. Samen bieden wij zorg op maat.

Visie

Verloskundig centrum Amsterdam-west staat  voor zorg op maat. Wij stellen prioriteit aan jullie wensen om zo een eigen draai te kunnen geven aan jullie zwangerschap,  bevalling en kraambed. In deze bijzondere periode vinden wij het belangrijk dat je een vertrouwenspersoon hebt waar je al jou persoonlijke zaken mee kunt bespreken. Dit is ook de reden waarom wij werken met een case manager. Je krijgt een vaste verloskundige waar je al je persoonlijke vragen aan kunt stellen en wie jou eerste contact persoon zal zijn gedurende de zwangerschap bevalling en kraambed. Omdat iedereen uniek is proberen wij rekening te houden met alle persoonlijke wensen tradities en gebruiken. Tijdens de zwangerschap zal de verloskundige jou begeleiden om een eigen geboorteplan te schrijven. Hierin verwerk jij jou wensen en verwachtingen om zo tot een individueel aangepaste zorgmethode te komen.

Het krijgen van een kind is een gedenkwaardig en bijzonder moment, wij van Verloskundig centrum Amsterdam-west zijn bevoorrecht om hier deel vanuit te mogen maken. En hopen op een vruchtbare en gedenkwaardige periode.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.