Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Er zijn verschillende mogelijkheden waar je kunt bevallen. Indien je in de zwangerschap geen medisch indicatie hebt om in het ziekenhuis te bevallen, staat de keus geheel vrij om te kiezen waar je wilt bevallen. Dit kan zowel thuis als in het ziekenhuis (poliklinisch) als in het Bevalcentrum West. 

Thuis bevallen 

Poliklinische bevalling

Het kan zijn dat de voorkeur uitgaat om in het ziekenhuis te bevallen. Iedereen heeft hier zo zijn eigen reden voor. De keus ligt geheel bij jou en jou partner.
Er zijn verschillende ziekenhuizen waar de bevalling kan plaatsvinden. Wij werken samen met alle ziekenhuizen in Amsterdam.Het MC Slotervaart en het Sint Lucas Andreas ziekenhuis zijn het dichtstbij in de regio.
Elk ziekenhuis heeft zijn charmes, het is daarom ook belangrijk om in de zwangerschap te oriënteren  waar jou voorkeur naar uit gaat.
Op het moment dat de bevalling zich aandient zal de verloskundige contact opnemen met het ziekenhuis waar jullie eerste keus naar uit gaat. Het kan voorkomen dat het ziekenhuis al vol zit. De verloskundige belt dan met het ziekenhuis op keuze twee.
De kosten van een poliklinische bevalling verschillen per locatie en is tevens afhankelijk van jou verzekering. Kijk goed naar de polis of bel de verzekeraar voor specifieke informatie.

Medische bevalling

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.