Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

VCAW is gelegen in een wijk waar vele culturen samen komen.
Om gehoor te geven aan onze multiculturele samenleving en diens behoeften voorzien wij spreekuren in meerdere talen:

  • Nederlands
  • Engels
  • Marokkaans (Arabisch en berbers)
    Somalisch
  • Turks (in overleg)Er kan op iedere werkdag volgens afspraak spreekuur gehouden worden. Waarbij de dinsdag en de vrijdag ochtend vaste spreekuur dagen vormen.

– Weekend en avond spreekuur
Indien je liever in de avond op consult komt, kunt je dit altijd bespreken. Wij zorgen ervoor dat wij een gepaste afspraak voor jullie maken.

Een zaterdag in de maan wordt er ook op de zaterdag middag spreekuur gehouden. Wil je liever op de zaterdag op controle komen dan kunt u dit aangeven bij het maken van een nieuwe afspraak.

– ┬áThuisconsulten
Mocht u gehinderd zijn om welke reden dan ook, dan kunt u dit altijd bespreekbaar maken. Indien de planning het toelaat is het mogelijk om bij u langs te komen voor de controles.

Rond de 34 plannen wij, in samenspraak met de kraamzorg, een afspraak in bij u thuis om zo een in te schatten of het verantwoord is om thuis te bevallen. Ook bespreken wij tijdens deze controle de wensen rondom de bevalling die u heeft kunnen opstellen in uw geboorteplan.

Voor het inplannen van een afspraak kun je bellen het telefoonnummer van de praktijk 0618535646

Spreekuur locaties:

Tijdens het spreekuur zullen jullie ons beide tegen kunnen komen. Je hebt een vaste verloskundige maar het is fijn om met ons beiden kennis te maken , zodat je ons alle twee kent en wij een vertrouwt gezicht voor je zijn.

Het spreekuur is enkel op afspraak te bezoeken.

Spreekuur locaties:

Nolenstraat 20-22
1067 KA Amsterdam

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.